Liv Hedman!

Kategori: Inspiration

Cosy sundays

cosy sundays

Collage made by me

Hejsan!

Har ni haft en mysig söndag?

Själv har jag legat nerbäddad i soffan och kollat på film. Är fortfarande jätte sjuk så för mig gäller det bara att ta det lugnt. Konstigt nog har min förkylning blivit värre sedan jag var hos läkaren i måndags. Väldigt irreterande! Men efter att ha vilat ett par timmar på dagen idag kände jag mig lite piggare. 

Den kommande veckan är ganska lugn. Har lite plugg jag behöver få gjort och sedan ska jag på möte angående MAKIASH. Har lite olika saker på g där, återkommer med mer om det längre fram. Så håll utkik!

Puss

18th birthday

my birthday

Om ca en månad är det min födelsedag. Min tur att fylla 18 år. 

Detta är några utav sakerna som står på min önskelista. Som ni kan se så är jag helt obessed av Marc by Marc Jacobs. Älskar alla deras saker, får inte nog av dom. 

Har länge gillat Kartell stolarna, tycker de är så himla fina. Enkla och super snygga. 

Hej fina ni!
Hoppas allt är bra med er.

Själv har jag varit sjuk i en hel vecka och legat hemma med halsfluss. Mindre roligt. Så min helg fick bli jätte lugn och då passade jag på att göra om lite i mitt rum. Mamma och jag tog en sväng till Ikea i lördags och köpte de fina lamporna vid speglen. Är så himla nöjd! Eftersom jag står och sminkar mig där så är det jätte viktigt med bra ljus, jag har nämligen inte haft det innan. 
Jag vet att några av er har velat så några bilder på mitt rum, så here you go! Kan lägga upp fler bilder på min garderob och så men det får bli i veckan. 

Puss

 

Sunday and Tumblr ♡

              

Heeej mina vänner!

Söndag. Så himla skönt och myisgt. Idag är en bra söndag, ingen söndags ångest här inte. Hela morgonen och förmiddagen har jag legat i sängen. Jag tände en massa ljus, satte på en super mysig film och bläddrat igenom tumblr.  Om ni vill ha den bästa inspirationen, de finaste bilderna och bara en allmänt bra tumblr blogg så ska ni besöka jellyybellyy.tumblr.com. Har kollat igenom den hela morgonen och jag kan inte få nog. Ny inspiration hela tiden. Underbart. 

Nu ska jag pallra mig upp ur sängen. Jag ska göra mig i ordning och sedan gå ner och hjälpa mamma i köket. Ikväll är det bara hon och jag hemma så vi ska ha en mysig söndagsmiddag tillsammans. Hoppas ni också har en mysig söndag!

Kram

Upp