Liv Hedman!

Treat me well

Så, Stockholm är lika underbart som det var för 1 månad sedan om inte ännu bättre. Jag gillar allt med Stockholm. Tempot, butikerna, människorna, maten, byggnaderna osv osv, hade kunnat fortsätta i all evighet. Jag har otroligt lyckligt lottad som har fått hamna här och göra det jag gör. Jag bor i en fantastikt lägenhet i fantatsikt område, det hade bara inte kunnat bli bättre. 

Men att flytta till Stockholm, flytta hemifrån och bara lämna allting där hemma har varit en otroligt stor omställning för mig. Från att leva nere i lilla Falsterbo där man får mat på bordet varje kväll och rentvätt dagligen till att nu bo ensam i en liten etta, i en storstad.. ja, det är inte riktigt samma sak. Det är två olika världar. Men bara på den lilla korta tid har jag vuxit som människa och lärt mig otroligt mycket, vilket jag kommer vara evigt tacksam för.

 

Om några månader är jag hemma igen, så det gäller att njuta och ta vara på tiden så mycket som det bara går. Det är nu jag har möjligheten och tid till att göra sådana här saker, för att sedan inse vad som är rätt här i livet. 

Skåne kommer alltid vara mitt hem och min bas, men nu i några månader är Stockholm mitt hem och det känns grymt! Det finns hur många saker som helst där hemma som gör att jag saknar ihjäl mig ibland, men jag vet att dem finns där för mig när jag kommer hem. 

 

Många pussar från huvudstaden

 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas