Liv Hedman!

Studenten

 

Snart har det gått tre veckor sedan jag tog studenten och jag har ännu inte förstått att den dagen har varit och aldrig mer tillbaka. Varje dag tänker jag tillbaka och jag får endast ett stort leende på mina läppar.

 

Att ta studenten innebär enorm glädje, frihet och sorg. Det är en dag som innehåller mycket känslor och mycket nya intryck. Man möter en dag som är början på ett nytt kapitel, en tom sida. En tom sida som man från och med den dagen, ska fyllas med nya utmaningar, nya äventyr och nya mål. 

 

Studentdagen är en dag som längtar efter redan från dag ett på gymnasiet. Det är något som man bara vill göra och man vill få uppleva den enorma glädjen. Så redan från dag ett längtar man efter att få springa ut och skrika ut sin glädje. Men dagen känns väldigt långt borta och man har mycket man måste gå igenom först. 

Så till er kommande studenter: NJUT, NJUT, NJUT! Ni har säkert hört det innan och ni kommer få höra det tusen gånger till. Men varenda person som har sagt det till det, menar det. 

När första nedräkningsfesten kommer så må studentdagen kännas alldeles för långt borta. Men tro mig, den är mycket närmre än vad ni tror. 

Trean på gymnasiet går otroligt fort. Året är späckat av massor av kul samt massor av plugg. Men hela året hör ihop med studentdagen. Det finns en helhet. Det är meningen att det ska ara tufft och kämpigt, de gör det bara ännu mer roligt att springa ut genom portarna. 

Ni ska njuta av varenda sekund och inte tänka att ni vill sluta skolan. För tro mig, den tiden kommer. 

 

Jag kan inte beskriva med ord hur bra den dagen var och hur stolt jag var över mig själv. När man stod där ute på trappan, det var ett enormt glädjerus i hela kroppen och man har nog aldrig känt sig så fri förr. 

 

Sammanfattning: Bästa dagen i mitt liv och jag vill bara göra om det om, om och igen. 

Så njut. Se de kommande två terminerna som något roligt och motiverande. Dem är över så fort.

 

Kram

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas