Liv Hedman!

R E L I E V E

Hejsan!

För ett ganska bra tagen sedan fick jag dessa produkterna hemskickade till min brevlåda. Men eftersom jag har varit dålig på att uppdatera bloggen på senaste tiden, så har jag inte hunnit skriva vad jag tycker om dom.

 

Relieve är en hårvårdsserie från Waterclouds som utvecklas för att förebygga och lindra hår och hårbottenproblem. Serien hjälper till att motverka mjäll, klåda och torr hårbotten samtidigt som den verkar vårdande för håret. 

Jag fick hem två olika typer av shampoo, ett CLIMBAZOL ACTIVE SHAMPOO och ett CLIMBAZOL MILD SHAMPOO. 

CLIMBAZOL ACTIVE SHAMPOO är egentligen inte ett shampoo för mig, eftersom jag inte har några problem när det gäller mjäll eller torr hårbotten. Så däför har jag mer använt mig av CLIMBAZOL MILD SHAMPOO. För att det är ett milt shampoo som passar alla hårtyper. Man behöver inte ha någon typ av hårbottensproblem för att använda detta. Varför jag gillar det är för att det återduktar håret och skapar en fin balans. 

Däremot så gillar jag när shampoon luktar gott och det gör inte detta. Det har ingen doft alls, det är oparfymerat. Vilket är något som jag inte föredrar.

RELIEVE SHAMPOO får 2,5 toast av fem möjilga. 

 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas