Liv Hedman!

Stockholm, ses snart!

Så då var det bestämt! Nu flyttar jag till Stockholm i september. Just nu är mina tankar överallt. Och mina känslor, ja dem är blandade. Nervöst, pirrigt, spännande men samtidgt så himla roligt. Att ge sig ut på nya äventyr med nya mål och nya utmaningar ska bli roligt och påvägen hittar man säkert en massa människor som man bidra med postiva känslor. 

Har hittat en lägenhet som passar mig alldeles perfekt, så det där med att flytta hemifrån och bo alldeles ensam... ja det ska bli välidgt spännande. Jag som knappt kan koka pasta. Men det kommer gå bra, det kommer iallafall vara väldigt bra för mig. Skönt att få komma iväg lite och få andra tankar.

 

Så innan flyttlasses går den 1 september ska jag hinna packa ner hela mitt liv i lådor, åka upp till Stockholm på intervjuer och samtidigt bara hinna njuta av den tiden jag har kvar här hemma. Dem där flyttlådorna ska dock inte med till Stockholm med tanke på att lägenheten redan är möblerad, men de ska däremot åka till nya huset. Nu är tiden kommen där det är dags för oss att lämna vårt nuvarande hus där vi har bott i 10 år snart. Och jag antar att det är ett kapitel i livet som man är tvungen att ta sig igenom oavsett om man vill det eller inte. Men samtidgt så kommer jag inte vara hemma så mycket, så det kanske inte spelar någon större roll...

 

Nu ska jag fortsätta med min planering och försöka hinna med en film innan kvällen är slut.

Hej så länge

Puss

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas