Liv Hedman!

15.08.28

Igår när vi åt på Taverna Brillo. 

Stockholm, I love you already.

Äntligen är jag här. Jag kom i tisdags och trivs som fisken i vattnet. Trevliga restauranger, coola butiker och snygga människor. Lägenheten är helt perfekt och jobben börjar falla på plats. Så just nu känns allting väldigt bra.

Har fem olika event på g just nu som kommer pågå under hösten. Bland annat kommer jag jobba med Idol i 10 veckor. Ska bli spännande!

 

Just nu är jag bara i hemma i lägenheten, kollar mail och städar undan lite. Det är otroligt hur mycket tid det går till att bara städa, diska och bara plocka unda hela tiden. Men det är en del av vuxenlivet och jag gillar det. 

Nu ska jag slänga iväg lite fler mail, hörs senare! 

Puss

 

 

 

 

Varma tider och renovering

My beach essentials

 

Det varma vädret är fortfarande med oss. Skönt att det håller i sig ett tag till iallafall. 

Nu börjar jag smått räkna ner till flytten den 25 augusti, längtar bara mer och mer. Ska verkligen bli skönt att komma bort, få andra perspektiv och träffa nya människor. Självklart kommer Falsterbo alltid vara mitt hem och här finns mina nära när jag behöver dem. Men det är dags för mig att ge mig ut på äventyr och det ska bli galet kul.

Allting börjar nu falla på plats med lägenheten och om någon vecka får jag nycklarna. Kommer självklart en update när det närmar sig. 

Under tiden så håller vi på att renovera det nya hemmet. Många beslut som ska fattas och mycket velande gällande färg på kakel. Några förslag på snygga färger i badrum?

Tar gärna emot tips och förslag :)

 

Hörs senare!

Puss

Fredagkväll och mys

Klänning/H&M

Såhär såg jag ut för någon vecka sedan när jag skulle på årets sista studentfest.

 

Det är fredag kväll och jag sitter framför datorn i t-shirt och mysshorts. Lite god mat på det och kvällen är räddad haha.. Låter som jag är 30+. Men eftersom jag inte har några speciella planer ikväll, så kan jag tycka det är skönt att få ha en sådan här kväll. Tänkte göra lite research inför Stockholm och bara mysa. 

Och dessutom veta att man kan vakna upp utvilad imorgon kan vara en av den skönaste känslan. 

 

Imorgon är planen att jag ska fixa viktiga ärenden som måste göras och börja små packa. Men om solen tittar fram då blir det strandhäng all day!

Hoppas ni får en trevlig kväll :)

Kramar

Stockholm, ses snart!

Så då var det bestämt! Nu flyttar jag till Stockholm i september. Just nu är mina tankar överallt. Och mina känslor, ja dem är blandade. Nervöst, pirrigt, spännande men samtidgt så himla roligt. Att ge sig ut på nya äventyr med nya mål och nya utmaningar ska bli roligt och påvägen hittar man säkert en massa människor som man bidra med postiva känslor. 

Har hittat en lägenhet som passar mig alldeles perfekt, så det där med att flytta hemifrån och bo alldeles ensam... ja det ska bli välidgt spännande. Jag som knappt kan koka pasta. Men det kommer gå bra, det kommer iallafall vara väldigt bra för mig. Skönt att få komma iväg lite och få andra tankar.

 

Så innan flyttlasses går den 1 september ska jag hinna packa ner hela mitt liv i lådor, åka upp till Stockholm på intervjuer och samtidigt bara hinna njuta av den tiden jag har kvar här hemma. Dem där flyttlådorna ska dock inte med till Stockholm med tanke på att lägenheten redan är möblerad, men de ska däremot åka till nya huset. Nu är tiden kommen där det är dags för oss att lämna vårt nuvarande hus där vi har bott i 10 år snart. Och jag antar att det är ett kapitel i livet som man är tvungen att ta sig igenom oavsett om man vill det eller inte. Men samtidgt så kommer jag inte vara hemma så mycket, så det kanske inte spelar någon större roll...

 

Nu ska jag fortsätta med min planering och försöka hinna med en film innan kvällen är slut.

Hej så länge

Puss

Sunday morning

Godmorgon

Vaknade upp förkyld och trött. Dåligt med sömn inatt på grund av förkylningen... Jag som precis hade kommit igång med min träning. Alltid är det något som ska komma i vägen. Därför är planen idag att kurrera mig, kolla viktiga saker på datorn och sen eventuelllt ta en promenad i eftermiddag om jag mår bättre. 

Min största önskan är att resa iväg på en långresa efter årsskiftet, så det står också på schemat idag: Kolla resor och flygbiljtetter. 

Nu ska jag slänga i mig en god frukost. 

Hörs senare!

Kram

Adidas by Stan Smith

Äntligen är dessa skorna mina! Har så länge velat ha ett par som dessa. 

Bekväma, snygga och helt enkelt helt perfekta. Jätte snygga till ett par slitna jeans med en skjorta samtidigt som de är snygga till en lite mer dressad outfit. 

Det är lite extra snygga nu när man har sådär krispiga bruna sommar ben. 

 

 

1/8-2015

Det är första augusti och vi fick en fin sommar dag. Solen sken och dagen spenderades hemma hos Ellie vid poolen. 

Vi åt färsk frukt och lyssnade på bra musik. En väldigt mysig dag helt enkelt. Skönt att vi fick en till fin dag innan denna sommaren är över...

 

Om några veckor är sommaren över och då är det tillbaka till verkligheten. Människor återgår till sina jobb och skolor och vad gör jag? 

Jag är fri och har möjligheten till att göra precis vad jag vill. Känslan att veta att man inte har något att återgå till är speciell, både skönt men samtdigt inte. Om jag känner mig själv rätt så kommer jag känna en tomhet och jag kommer sakna skolan. Skolan har varit en del av en liv i 12 år och helt plötsligt är man vuxen. Tiden gick så himla fort. Men när jag tänker på den frihet jag har i mina händer just nu blir jag motiverad och inspirerad. Inspirerad till att bara åka iväg och se världen.

Har lite olika saker på g just nu, så återkommer med om vad som kommer ske i höst. Det som står på schemat är iallafall jobb, jobb och jobb. 

 

Puss så länge

XOXO

Upp