Liv Hedman!

Tips från coachen

Hej!

För några veckor sedan fick jag dessa produkterna hemskickade till mig. Ett texture spray och ett shampoo. Jag är helt beroende av sprayet, det ger en fantatsikt luftighet och volym. Shampoot är jag också jätte nöjd med, men det tar ett tag för mig innan jag märker någon skillnad. 

Amika innehåller världens mest näringsrika bär, havtorn och arganolja. Det är naturligt färgbevarande och återfuktar våra vintertrötta hår! Det är en super fräsch doft. 

 

Amika är en revolutionerande hårvårdsserie baserad på oljan Obliphica som utvinns från sibiriska havtornsbär.

I Himalaya och på den sibiriska steppen växer havtornsbär, även kallad Obliphica. För att klara av det karga klimatet producerar bäret en rad kraftfulla näringsämnen. Havtornsbäret är en oöverträffad källa av C vitamin, E vitamin Omega-3,6,7 och 9. Havtornbäret i Himalaya innehåller betydligt mer näring än svenska havtornsbär.

Dessa vitaminer och näringsämnen är grunden i Amikas produkter och utgör en vital del för kollagenproduktionen som ger ett friskt och starkt hår. Tillsammans med ingrediensen Arganolja hjälper de håret att få näring från rötterna, reparera kluvna hårtoppar, återfukta på djupet och återfå ett hälsosamt friskt utseende.

 

Amikas vision är att du som kund ska sluta bråka med ditt hår och börja älska det istället. Amika betyder ”tjej” eller ”tjejkompis” på ett flertal romanska språk och Amika vill leva upp till det namnet genom att vara ditt hårs bästa vän. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas