Liv Hedman!

Makiash office

På Makiash kontor

Färgen SMOKY EARTH

Mina nya produkter

Hej!

Idag besökte jag Makiash kontor. Jag kikade på de senaste produkterna och testade lite. Dom har fått in många nya, fina produkter. Bland annat det transperanta pudret och BB-cream. Tyckte att BB-creamerna var fantastiska. Väldigt krämiga men inte speciellt feta, vilket gör att dom inte är så täckande. Perfekt för min smak. Dom finns i 3 olika färger. 

Jag har aldrig varit förtjust i läppglans. Jag har ganska tunna läppar och jag alltid tyckt det har gjort mina läppar ännu tunnare. Men jag tänkte att jag var tvungen ge Makiash läppglans en chans, så jag gjorde det idag. Och jag älskar det. Jag fick med mig ett hem i färgen GOLDEN GINGER. En neutral färg men lagom mycket glans. Det är väldigt lätt att applicera och känns som ett läppbalsam. Det kommer alltid ligga i min väska från och med nu.

Efter jag hade varit hos Makiash gick jag och gjorde naglarna. Jag tog medm mitt egna nagellack från Makiash. Tyckte att färgen blev jätte fin.


Nu känner jag att jag snart är tillbaka på banana. Har varit hemma hela veckan från skolan och vilat upp mig. Går på pencelin och stark hostmedicin, så det verkar gå åt rätt håll. Så nästa vecka kan det nog bli ett besök på gymmet.

Ska sätta på en film nu och bädda ner mig i soffan. 

Puss & Kram


(Jag la märke till att jag har stavat fel på biggest i förra inlägget. Så kan det gå ibland. Har ibland lite för bråttom)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas