Liv Hedman!

Marc Anthony

För ca 1 månad sen fick jag denna hemskickad till min brevlåda. 

Marc Anthony lanserar Marocco Dry Styling Oil. Marc Anthony Repairing Macadamia Oil är en serie hårvårdsprodukyer vars huvudsakliga uppgift är att motverka trött och skadat hår samt ge det en ny gland och lyster. Denna serien passar perfekt för använding under vinterhalvåret då den återfuktar och skydda håret från det kalla klimatet. 

Oljan jag fick heter Marocco Dry Styling Oil. Det är en ultralätt stylingolja som snabbt tränger in i djupet och skyddar håret mot slitage. Med hjälp av keratin, olivolja och arganolja stärker oljan hårsäckarna och främjar på så sett ett starkare och sundare hår - samtidgt som det ger håret fukt och glans. Något som är ett plus i kanten ut över alla dessa saker är att oljan är både värmeskyddane och glansgivande.

 

Jag har nu testat oljan i några veckor, jag är super nöjd. Jag använder endast produkten när jag stylar och då ger den ett jätte fint resultat. Den ger fin glans och doftar ljuvligt. Jag applicerar den i torrt hår, precis innan rötterna och ner i topparna. 

Den kostar 129 kr i butik.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas