Liv Hedman!

PROM LOOK

'

Hej kära vänner!

Som jag nämnde i förra inlägget så var det bal i lördags, dock inte för min del. Det var treorna som tog balen och ett par kompsiar till mig gick med sina pojkvänner. Jag fick uppgiften att sminka och göra deras håruppsättning. Det var så himla kul och de blev verkligen så fina.

Jag brukar få uppgiften att sminka mina kompisar innan stora evenemang eller vanliga fredagar när vi ska ut. Jag älskar det! Lika kul varje gång. Brukar testa olika lookar varje gång.

Det är något ni kommer få se mer av här i bloggen. Om jag har riktigt tur så kanske ni till och med får se en tutorial på när jag sminkar en kompis. 

Smink jag använde på Johanna:

 • Foundation från Kicks (använder inte själv foundation, därför har jag bara den)
 • Trio concealer från Makiash
 • Compact powder, PORCELAIN från Makiash
 • Bronzing powder, SUN THOUCHED från Makiash
 • Blush, PALE PINK från Makiash
 • Highlighter från Makiash (min nya favorit)
 • Eyebrow pen från Makiash
 • Eyelid primer från Benefit
 • Ögonskuggor från Naked
 • Trio eyeshadow, DESERT STORM från Makiash
 • Perfection liner, JET BLACK från Makiash
 • Waterproof eyeliner, KHOL BLACK från Makiash
 • Finish Loose Powder från Makiash
 • Mascara från Makiash (kan inte leva utan denna mascaran)

 

 

 

 

Min lilla skrutt

Hejsan!

Saknar jag min lilla Majken så mycket. Vill bara mysa med henne. 

Idag har jag inte fått gjort många knop. Imorse gick jag upp tidigt för att fixa smink och hår på ett par kompisar. Dom är på bal ikväll och då fick jag uppgiften att göra dom fina. Dom blev verkligen så fina och dom blev själva väldiigt nöjda. Det var meningen att ni skulle få ett inlägg med bilder på det idag.. men saker och ting ville inte riktigt samarbeta. Så det kommer antingen imorgon eller på måndag. 

Hoppas ni får en trevlig lördagskväll!

 

 

 

Marc Anthony

För ca 1 månad sen fick jag denna hemskickad till min brevlåda. 

Marc Anthony lanserar Marocco Dry Styling Oil. Marc Anthony Repairing Macadamia Oil är en serie hårvårdsprodukyer vars huvudsakliga uppgift är att motverka trött och skadat hår samt ge det en ny gland och lyster. Denna serien passar perfekt för använding under vinterhalvåret då den återfuktar och skydda håret från det kalla klimatet. 

Oljan jag fick heter Marocco Dry Styling Oil. Det är en ultralätt stylingolja som snabbt tränger in i djupet och skyddar håret mot slitage. Med hjälp av keratin, olivolja och arganolja stärker oljan hårsäckarna och främjar på så sett ett starkare och sundare hår - samtidgt som det ger håret fukt och glans. Något som är ett plus i kanten ut över alla dessa saker är att oljan är både värmeskyddane och glansgivande.

 

Jag har nu testat oljan i några veckor, jag är super nöjd. Jag använder endast produkten när jag stylar och då ger den ett jätte fint resultat. Den ger fin glans och doftar ljuvligt. Jag applicerar den i torrt hår, precis innan rötterna och ner i topparna. 

Den kostar 129 kr i butik.

Nytt smink

Hej!

Då var det äntligen fredag igen! Så skönt. 

Denna fredag blev ännu bättre när jag kom hem idag och såg att det låg ett Makiash paket i brevlådan. Underbart. Beställde lite nya produkter i onsdags. En ögonbrynspenna, en highlighter och en blending brush. Ska testa produkterna imorgon, så ni ska få en liten reccension av mig då.

Annars då? Jo, som sagt det är fredag och snart sommarlov. Nu är der inte många veckor kvar innan jag påbörjar mitt sista sommarlov. Det är nästan lite jobbigt att vi har så lite tid kvar eftersom vi har så otroligt många arbeten kvar. Förstår inte hur allt ska gå ihop. 

Så jag ska faktiskt ägna min kväll åt att plugga. Hoppas ni hittar på något roligare!

Håll ögonen öppna på bloggen, för imorgon kommer det upp ett roligt inlägg.

Puss

Upp