Liv Hedman!

Makiash nyheter!

Den senaste tiden har det kommit lite nyheter på Makiash.com.

1. Perfect Finish Loose Powder

Detta puder är ett mikrio och transeperant löspuder. Detta puder är perfekt för att hålla din makeup på plats hela dagen. 

Puderat är även full av naturliga ingredienser som gör att din hud inte bara kommer se mjuk och lysande ut, den kommer även göra det bättre på insidan också.

Puder inehåller rikt med C och B vitaminer och återfuktar din hud. 

 

2. Primer

Detta är en mat och stärkande primer. Den är garanterad ren och ger en glans-fri hud från morgon till kväll. Den innehåller vatten från schweiziska termiska våren.

Den heter Fresh & Matt, vilket innebär att det är en gel som direkr ger en uppfriskande och ren dimma när du använder den.

 

3. Nail Care

Denna fantaiska grej gör det enkelt för dig att ta bort ditt nagellack. Snabb bortttagning, inget kladd, torkar inte ut huden, innehåller E-vitaminer och är aceton fri. 

Doppa en nagel i burken och vrid sedan fingret för en snabb och enkel borttagning. 

 

 

Om du är sugen på några av dessa gobitar så gå in på Makiash.com

Använd koden nedanför så får du 20% på ordinare pris. (Alltså prisen ovanför)

Gå in idag! Denna kod gäller fram till 4/2-2014 så snabba på. 

Använd denna kod: rhzJcnWz4R

 

 

Hej fina ni!
Hoppas allt är bra med er.

Själv har jag varit sjuk i en hel vecka och legat hemma med halsfluss. Mindre roligt. Så min helg fick bli jätte lugn och då passade jag på att göra om lite i mitt rum. Mamma och jag tog en sväng till Ikea i lördags och köpte de fina lamporna vid speglen. Är så himla nöjd! Eftersom jag står och sminkar mig där så är det jätte viktigt med bra ljus, jag har nämligen inte haft det innan. 
Jag vet att några av er har velat så några bilder på mitt rum, så here you go! Kan lägga upp fler bilder på min garderob och så men det får bli i veckan. 

Puss

 

Just nu

fun on Make A Gif

Just nu. Sitter i sängen med och försöker få lite plugg gjort. 

Tycker det är så kul att göra gifs, det blir så effektfullt. Så här får ni en kvälls gif! 

 

Rasar ihop

Hej fina ni.
I tisdags skedde en hemsk sak. En sak som gjorde att mitt liv mer eller mindre rasade ihop. Min dator blev stulen. Den dator var mitt liv. Jag hade allt i den och helt plötsligt har jag inget. Känner mig så tom. Dom senaste dagarna har varit mindre roliga.

Just nu lånar jag min pappas gamla dator tills jag får min nya på måndag. Är självklart glad över att jag får en ny.. men känns ganska jobbigt med tanke på att den kommer vara helt tom. Så helgen kommer ägnas åt att kolla igenom alla mina hårddiskar för att se hur mycket jag har kvar. Troligen är det inte så mycket. 

Så jag har tyvärr inget bildmaterial till bloggen för tillfället. Men jag ska jobba på det. 

Ciao 

Träning 2014

Att komma igång med träningen är nog ett mål vi alla har eller iallafall har haft. Vissa lyckas med det och vissa inte. Jag är den som inte har lyckats. Att komma igång med träningen har varit ett mål för mig länge. Men den senaste tiden har jag haft svårt att hitta motivationen, orken och viljan. Det har bara inte funnits där. Men som jag nämnde i mitt förra inlägg så är det ett nytt år nu och det är dags att börja om på nytt. Dags att bli starkare både mentalt och fysiskt. 

Den senaste tiden har jag också gått ner i vikt på grund av olika saker. Ingeting jag gjorde med flit. När jag märkte att vissa av mina byxor inte längre passade så blev jag både ledsen och rädd. Men nu börjar allt bli bra igen och jag mår bättre. 

Så nu kommer ni kunna få följa mig och min träning här på bloggen. 

Vi alla mår bra av träning. Så om ni sitter i samma sitts som jag har suttit i där man inte riktigt har viljan, bara ta tag i det och skjut inte upp det. 

PUSS

Nytt år och nya tag

Min nyårs outfit. 

Hej!

Hur är det med er?

Jag mår iallafall jätte bra. Jag har haft en underbar jul och nyår. Ätit och druckit gott och bara myst med familjen. Min systerdotter som är 1 månad gammal har varit på besök hela julen så det har inte kunnat bli mycket bättre. Fick även jätte fina julklappar. Men det kommer jag visa er i ett annat inlägg. 

Jag vill önska er ett gott nytt år! Jag hoppas att ni har haft ett underbart 2013 och att 2014 kommer bli minst lika bra om inte bättre. Jag har iallafall bestämt mig för att detta året ska bli perfekt. Detta ska bli mitt år. 2013 har varit ett helt fantastikt år men det har också varit en bergochdalbana. Jag har gått igenom mycket och har fått ta mycket skit. Skit jag inte förtjänar. Det har gjort att jag har blivit stark. Detta året ska jag hitta på mycket roliga saker och resa mycket. Första resan blir i feburari till Val Thorens. Vi är ett stort gäng som åker dit och ska åka skidor. Längtar otroligt mycket till det. 

Så låt detta bli ett kick-as år. Låt inte något trycka ner dig. 

Puss

 

Upp