Liv Hedman!

LOV - Bildbomb

Hej!
Jag har haft probelm att ladda upp bilder här på bloggen, det är därför jag ej har bloggat. Men nu funkar det igen!

Fram tills igår hade jag påsklov. Det var det bästa lovet jag har haft på väldigt länge.  Mina kompisar och jag hittade på saker varje dag. 

På tisdagen var vi i Köpenhamn och på torsdagen fyllde jag år. Jag hade en fantastisk dag. Blev rejält uppvaktad av familj och vänner. 

Fick massor av fina presenter också. Fick den fina Louis Vuitton Neverfull MM av mina fina föräldrar. Är så himla glad för den. Kan visa närmare bild på den i veckan. 

Puss

Söndagsträning

Efter att ha varit sjuk i ca 4 veckor så har jag äntligen fått komma igång med träningen igen! 

Var på gymmet i torsdags och idag. Så himla skönt. Är så taggad och ser framemot att få detta som en rutin.

Om det är något speciellt ni vill se inom min träning så är det bara att säga till. 

Kram

ST.TROPEZ

Hej!
Jag har aldrig varit förjust i brun utan sol. Jag har tyckt att det har gett ojämnt resultat och varit svårt att applicera. Men nu har jag hittat en brun utan sol som är fantastik.  Den heter ST.TROPEZ Bronzing Mousse. Den är i mousse för att man lättare ske se vart man har applicerat den någonstans. 

Den ger ett perfekt och jämnt reslutat, vilket gör att man ser lite extra fräsh ut. Jag applicerar den med en handske som heter Applicator Mitt. Den rekommenderar jag stark att ni använder när ni ska applicersera. För det är den som hjälper till så att det blir ett jämnt resultat.

När ni för första gången ska använda St.Tropez Self Tan rekommenderar jag att noga läsa instruktionerna och kanske till och med kolla på tutorials på Youtube. 

Jag har länge sett denna produkt i sociala medider och hört mycket bra om den. Så när jag hittade den för ett par veckor sen i butik så blev jag i exstas. Jag hittade min på Sephora, men jag har nu sett att den finns på Kicks också. På Kicks har dom större utbud. 

PUSS

Upp