Liv Hedman!

fredag 15 november

fredagkväll on Make A Gif

Hej!!

Då var det äntligen fredag igen. Så himla skönt. Efter en lung skoldag blev det ett besök på Ikea med min mamma och bror. Min bror har hittat en lägenhet inne i stan och flyttar inom kort, också väldigt overkligt. Så vi kollade på lite inredning till lägenheten. Tycker det är så kul med sånt, längtar tills det är min tur. 

Ikväll blir det en mysig hemmakväll. Ska städa mitt rum och göra om det lite. Sedan blir det fredagsmiddag och filmmys. Behövligt efter denna vecka. 

Igår var jag på Isabel Marant invigningen. Helt galet. Vi var där ca halv 10 och de öppnade kl 10. Det var lång kö och kl prick tio öppnade dom dörrarna. Folk knuffades och armbågades fram. Folk drog kläder ur ens händer och var allmänt hysteriska. Gillade inte det alls. Men bortsett från det så var kollektionen väldigt fin. Fyllde en hel shoppingbag med kläder. Men hittade faktikst inget som passade mig. De plaggen jag verkligen ville ha var redan borta. Men min mamma var på invigningen i Oslo och hittade ett par fina boots till mig men som hon tyvärr köpte i fel storlek. Irriterande, haha. Men man fick väldigt fina shoppingbags som jag blev super glad för, sen snådde jag två Isabel Marant galjar också. Hehe. 

Hoppas att ni iallafall hittade något fint och att ni får en trevlig fredagskväll.

Hörs imorgon. Puss

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas