Liv Hedman!

DUBAI

Puro Beach in Dubai.

Njöt av goda luncher vid poolen.

Utnyttjade hotellets tenniscourt.

Hotellfrukost. I love it.

Utsikten från våran balkong

Hej, hej.

Tänkte uppdatera er lite om vad jag har haft för mig den senaste tiden. Har ju inte varit så aktiv här på ett tag. Dåligt, dåligt. Men har prioterat skolan och min träning. 

Jag hade höstlov för en vecka sedan. Då befann jag mig i Dubai med mamma och pappa. En vecka med massa sol och bad. Behövde verkligen den resan. Rensa tankarna och komma bort från allt här hemma. Under veckan pressade mamma och jag på stranden hela dagarna, vi åt gott och strossade runt i alla shoppingmallsen. Underbart. Det var svårt att lämna det. Hotellet som vi bodde på heter Royal Le Meridien och ligger i Dubai Marina. Super fint område och hotell. Något jag starkt rekommenderar. 

Under resan var jag för mesta dels ganska lat. Jag tänkte "jag är på semester, träna kan jag göra hemma". Men 2 gånger under veckan så passade pappa och jag på att utnyttja hotellets fina tenniscourt. Fruktansvärt varmt och svettigt men frukstansvärt kul. En sport jag verkligen har fastnat för. Har bara spelat tennis en gång innan. Så är förvånad över hur bra det gick. Så till sommaren blir det nog en hel del tennisspelande. 

Jag hade ett fantastikt höstlov. Välbehövligt. Jag hoppas att ni också har haft en bra höstlov och njutit lika mycket som mig. 

Kram

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas