Liv Hedman!

fredag 15 november

fredagkväll on Make A Gif

Hej!!

Då var det äntligen fredag igen. Så himla skönt. Efter en lung skoldag blev det ett besök på Ikea med min mamma och bror. Min bror har hittat en lägenhet inne i stan och flyttar inom kort, också väldigt overkligt. Så vi kollade på lite inredning till lägenheten. Tycker det är så kul med sånt, längtar tills det är min tur. 

Ikväll blir det en mysig hemmakväll. Ska städa mitt rum och göra om det lite. Sedan blir det fredagsmiddag och filmmys. Behövligt efter denna vecka. 

Igår var jag på Isabel Marant invigningen. Helt galet. Vi var där ca halv 10 och de öppnade kl 10. Det var lång kö och kl prick tio öppnade dom dörrarna. Folk knuffades och armbågades fram. Folk drog kläder ur ens händer och var allmänt hysteriska. Gillade inte det alls. Men bortsett från det så var kollektionen väldigt fin. Fyllde en hel shoppingbag med kläder. Men hittade faktikst inget som passade mig. De plaggen jag verkligen ville ha var redan borta. Men min mamma var på invigningen i Oslo och hittade ett par fina boots till mig men som hon tyvärr köpte i fel storlek. Irriterande, haha. Men man fick väldigt fina shoppingbags som jag blev super glad för, sen snådde jag två Isabel Marant galjar också. Hehe. 

Hoppas att ni iallafall hittade något fint och att ni får en trevlig fredagskväll.

Hörs imorgon. Puss

Sunday and Tumblr ♡

              

Heeej mina vänner!

Söndag. Så himla skönt och myisgt. Idag är en bra söndag, ingen söndags ångest här inte. Hela morgonen och förmiddagen har jag legat i sängen. Jag tände en massa ljus, satte på en super mysig film och bläddrat igenom tumblr.  Om ni vill ha den bästa inspirationen, de finaste bilderna och bara en allmänt bra tumblr blogg så ska ni besöka jellyybellyy.tumblr.com. Har kollat igenom den hela morgonen och jag kan inte få nog. Ny inspiration hela tiden. Underbart. 

Nu ska jag pallra mig upp ur sängen. Jag ska göra mig i ordning och sedan gå ner och hjälpa mamma i köket. Ikväll är det bara hon och jag hemma så vi ska ha en mysig söndagsmiddag tillsammans. Hoppas ni också har en mysig söndag!

Kram

ISABEL MARANT FOR H&M

          

Heej!

Den 14 november kl 10.00 släpps äntligen den efterlängtande Isabel Marant kollektionen för H&M. Jag är i exstas. Längtar så mycket. Isabel Marant har varit en utav mina favorit designer väldigt länge nu. Så att hon nu ska släppa en budget kollektion för H&M, jaa det blir inte mycket bättre än så. Ovanför ser ni mina favorit items som jag har plockat ut. Men mitt absolut favorit plagg är helt klart paljett byxorna. Dog när jag såg dom. Jag ber till gud att som sitter snyggt också.

Så på torsdag kl 10.00 kommer jag hänga på dörrlåset och lär väl inte bli ensam. Vilka är era favorit plagg?

Vi hörs!

Puss så länge

DUBAI

Puro Beach in Dubai.

Njöt av goda luncher vid poolen.

Utnyttjade hotellets tenniscourt.

Hotellfrukost. I love it.

Utsikten från våran balkong

Hej, hej.

Tänkte uppdatera er lite om vad jag har haft för mig den senaste tiden. Har ju inte varit så aktiv här på ett tag. Dåligt, dåligt. Men har prioterat skolan och min träning. 

Jag hade höstlov för en vecka sedan. Då befann jag mig i Dubai med mamma och pappa. En vecka med massa sol och bad. Behövde verkligen den resan. Rensa tankarna och komma bort från allt här hemma. Under veckan pressade mamma och jag på stranden hela dagarna, vi åt gott och strossade runt i alla shoppingmallsen. Underbart. Det var svårt att lämna det. Hotellet som vi bodde på heter Royal Le Meridien och ligger i Dubai Marina. Super fint område och hotell. Något jag starkt rekommenderar. 

Under resan var jag för mesta dels ganska lat. Jag tänkte "jag är på semester, träna kan jag göra hemma". Men 2 gånger under veckan så passade pappa och jag på att utnyttja hotellets fina tenniscourt. Fruktansvärt varmt och svettigt men frukstansvärt kul. En sport jag verkligen har fastnat för. Har bara spelat tennis en gång innan. Så är förvånad över hur bra det gick. Så till sommaren blir det nog en hel del tennisspelande. 

Jag hade ett fantastikt höstlov. Välbehövligt. Jag hoppas att ni också har haft en bra höstlov och njutit lika mycket som mig. 

Kram

Upp