Liv Hedman!

MAKIASH

BIG NEWS.

Jag har blivit ambassadör för ett sminkföretag som heter Makiash. Makiash är ett nytt sminkföretag med en högkvalite och är baserat på modellers erfarenheter.

När vi modeller jobbar så blir vi sminkade hela dagarna av profiossionella make-up arister. Vi får lära oss en massa tips och tricks för att få olika lookar. Men när vi är off-work så använder vi vårt privata smink och vi använder de produkter som vi föredrar.

Modeller vill ha är smink som sitter på, lätt att resa med och som framhäver de bästa ut av dom, så att de sticker ut. 

Makiash har därför utvecklats deras makeup med hjälp av internationella modeller som använder sin kunskap och erfaranheter. Därför har Makiash även valt att sponsra oss modeller (ambassadörer) med smink för att ta reda på våra behov och vad våra önskemål är. Det är ett sätt att säkerställa den höga kvaliten i både färg och funktion. 

Makiash produkter är baserade på den senaste kosmetika tekniken som har utvecklats av ledande tillverkare i Europa. Deras omfattande kunskap och erfarenhet, och bra kontakter gör så att du får den bästa möjliga kvaliten. Makiash test team av internationella modeller har bekräftat detta.

Makiash går bara att köpa online. De har ett begränsat antal av varje produkt och för att kunna handla på Makiash.com kommer du behöva en kod. Denna kod kan du ENDAST få av modeller. 

På Makiash.com får den exklusiva möjligheten att köpa modell smink till mycket bra priser. 

Om ni har några frågor så kan ni ställa dom i kommentersfältet eller skicka dom till min mail, livhedman@hotmail.com. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas